Какво предлагаме

Madein.bg е посветен на съвременното изобразително изкуство, дизайнерски предмети и художествени бижута.

Създадохме madein.bg, защото обичаме изкуството и творческия процес. Българските автори, които представяме, обитават различни сфери на визуалните изкуства. Някои от тях са утвърдени имена, други тепърва започват своя творчески път. Обединяват ги силните послания и самобитния дух.

Нашият професионален екип от дизайнери може да Ви консултира при избора на точните произведения на изкуството, съобразени с Вашите нужди, пространство и стил, както и при решения за интериорния дизайн и аранжирането на закупени произведения на изкуството.

Искаме да останете доволни от покупката си. Сайтът включва произведения с широк ценови диапазон, за да отговарят на различни бюджети и проекти. Вашите нови произведения на изкуството ще бъдат придружени от необходимите сертификати по закон.

30+

години опит във визуалните изкуства, дизайна и декорирането на обществени и частни интериори

Когато е внимателно подбрано, дори само едно произведение на изкуството може да превърне стаята от добре изглеждаща в изключителна.

120+

продадени произведения на съвременното изящно, приложно и дигитално изкуство

Независимо дали търсите картина, бижу, скулптура, декорация за Вашия дом, хотел или офис, madein.bg предлага подходящи колекции от оригинални произведения

650+

произведения от различни сфери на изкуството – живопис, скулптура, илюстрация, керамика, типография...

Вярваме, че всички изкуства са уникални по свой собствен начин и представяме разнообразни като жанр, стил и техника произведения.

Кои сме ние

Вдъхновени, креативни и отдадени, ние сме професионалисти, които са в състояние да реализират всяка творческа идея.

Вихра Огнянова, CEO

Възпитаник на Българската Национална Художествена Академия в областта на рекламния дизайн.
Работи активно в сферата на брандинга, графичния дизайн и пространствено оформление. Член на Съюза на българските художници и на Камарата на българските дизайнери.

Иван-Александър Тодоров

Бакалавър (Hons) по сценография от Rose Brufrord College of Theatre and Performance, London. Работи в областта на сценографията, филма, театъра и интериорната декорация, а интересите му обхващат и историята на изкуството, дизайна, архитектурата, занаятите и процеса на създаване.

Румена Калчева

Доктор по Изкуствознание, Национална художествена академия, арткритик с област съвременно българско изкуство,експониране на изкуство в алтернативна среда, комуникация и артмениджмънт. Професионалист с над десет години опит в PR и организация на изложби и културни събития.

Мариана Маждракова

Възпитаник на Българската Национална Художествена Академия в областта на рекламния дизайн.
Работи активно в сферата на изложбения и интериорния дизайн. Член на Съюза на българските художници, член на Камарата на българските дизайнери.

Пламен Александров

Евелина Коринова

Александър Георгиев

Николина Анастасова

Владислав Стефанов

"Художникът е хореограф на пространството."

Барнет Нюман (1905 – 1970) - американски художник, смятан за една от основните фигури в абстрактния експресионизъм.