Вашият хотел има нужда от своя специален финален щрих.

Внимателно подбрана селекция само от български автори и професионалната консултация при избора на произведения на изкуството.

Платформата предоставя не само произведения на определени творци, но и отваря една врата към персонализирания дизайн на интериора на вашия хотел, където професионалната консултация при избора на произведения на изкуството играе ключова роля.

Нашият професионален екип от дизайнери може да Ви консултира при избора на произведения на изкуството, съобразени с Вашите пространство и стил, както и при интриорни решения и аранжирането на вече закупени произведения.

Свържете се с нас

Ще подберем най-подходящите произведения за Вашето пространство!

Висококачествените принтове са лесен и достъпен начин за декориране на фоайе, стая или заведение. Съвременните дигитални технологии направиха произведенията на изкуството достъпни и улесняват избора на съвременно изкуство, като дават възможност за печат върху различни медии като хартия, дърво или метален лист.

Мащабните произведения на изкуството, запълващи целите стени, са една от най-големите тенденции през последните няколко години. Едно по-голямo от обичайния размер произведение на изкуството може да добави изключително въздействие към обикновените бели стени, без да изглежда претрупано.

Специалната селекция от лимитирани серии принтове, предназначени за хотелско обзавеждане, ще задоволи и най-изтънчения вкус. Предлагаме творби на изключително самобитни и стилово различни художници, както живописни творби, скулптура и керамика, така и дигитално изкуство, фотография и др.